global-lingua

  • PDF resource from Global-Lingua Bucuresti: cursuri limbi straine

Cursuri Germana Bucuresti

SPRECHEN  SIE  DEUTSCH ?

cursuri-germana-bucuresti-universitate-berlin

Multa lume spune ca germana este o limba grea care se  asimileaza cel mai bine in copilarie si mai greu la anii  maturitatii. Nimic mai  fals.
Daca stii deja  limba engleza la un nivel  satisfacator atunci iti va fi  usor sa inveti limba germana, deoarece ambele deriva  din acelasi grup celtic avand in comun multe elemente gramaticale si de vocabular. Situatia e asemanatoare cu cea a limbilor romanice : daca stii limba franceza sau ai ca limba materna romana ( stiu, pentru multi e un mister propria lor limba…) sa zicem, poti invata cu usurinta italiana sau spaniola datorita similitudinilor de ordin gramatical .

De asemenea ai nevoie de vointa si motivatie.
Printre motivele care s-ar numara in alegerea ta de a invata  limba lui Goethe ar fi :

·    Germania este  cea mai puternica economie a Europei si a patra economie modiala . Este tara care ocupa locul 1 in lume in materie de exporturi,devansand Japonia sau  SUA. In Europa este tara care investeste cel mai mult in programe de cercetare si dezvoltare tehnologica.
·    Germania este cel mai mare investitor strain in economia romaneasca. Sectorul comercial este cel mai bine reprezentat in acest sens : Selgros Cash& Carry, Rewe, Kaufland, Real Hypermarket, etc., apoi grupul energetic E.ON sau companii precum  Siemens, Lufthansa, BMW,  Daimler au nevoie de oameni bine pregatiti care sa le vorbeasca limba. Daca stii germana poti lucra si poti avansa  intr-una din aceste companii, care-stim cu totii- ofera  un mediu de lucru profesionist si pachete salariale atractive.
·    De asemenea , cunoasterea limbii germane reprezinta un atu in materie de calatorii ; exceptand Germania, alte tari unde se mai vorbeste aceasta limba ar fi Austria, Elvetia, Liechtenstein,estul Belgiei,Luxemburg, nordul Italiei. Se stie ca nemtii sunt mari cheltuitori atunci cand vine vorba de turism ; le place sa calatoreasca si ai toate sansele sa-i intalnesti in varii locatii ce reprezinta tot atatea ocazii de a lega prietenii noi.
·    Nu in ultimul rand germana este necesara in cadrul multor programe scolare si universitare, este limba tehnicii, a inovatiei ( am putea spune fara sa gresim, ca  nemtii reprezinta cel mai ingenios, cel mai inovator popor din Europa).
    Daca argumentele de mai sus  te-au convins de necesitatea studierii acestei limbi , atunci  te asteptam in Bucuresti sau alte orase din tara la unul din cursurile Global Lingua –de grup sau individuale-tinute de profesori vorbitori nativi , care folosesc metode moderne de predare bazate pe principiul  accelerate learning( invatarea accelerata). Acest principiu rezolva o mare problema a cursantului adult : TIMPUL. Cursantul adult doreste sa invete o limba straina repede, eficient si cu rezultate
imediate. In ceea ce priveste cursurile pentru copii, ele se bazeaza pe metoda
conversational-ludica ( se stie ca jocul este o componenta de baza a cunoasterii, el
creeaza punti intre culturi, mentalitati, cunostinte anterioare, etc).Prin joc, copiii
asimileaza mult mai repede cunostintele noi.
Cursurile de limba germana ofera pregatire pe limbaj general sau pe limbaj specializat : business, juridic, medical, tehnic,marketing&publicitate,oil&gas, asigurari, turism, etc.Trainerii nostri folosesc ca suport de curs manuale de la edituri de prestigiu precum :Max Hueber, Klett,Langenscheidt, manuale completate de materiale concepute de ei : fise de lucru individuale, fise de evaluare,materiale audio, etc.

 

global-lingua.ro